>
Toffe wie/wat?

Over tof...

Tof dat je er bent!

Wij zijn de jongens achter gewoon tof, toffecaps, toffegoodies, toffekersttruien, toffefanshop, shirts.today en natuurlijk toffeshirts.nl en toffeshirts.be!

Met momenteel één van de grootste collecties van de BeNeLux. Maar we kunnen het nog toffer voor je maken!

We hebben ook een eigen textiel drukkerij, borduurstudio en alle mogelijke manieren van (textiel)personalisatie!

Sinds 2004 hebben we al bewezen in staat te zijn complete organisaties te voorzien van 'customized clothing' en private label concepts. Naast onze webshops en verkoop via diverse sites en plaza's hebben wij ook een "stenen" winkel in Almelo Nederland!

We zijn de leverancier van diverse grote bekende en minder bekende organisaties, zowel nationaal als internationaal. Organisaties, waaronder horecaketens, radio-, televisie- en mediabedrijven, evenementen, webshops, zorginstellingen, foundations, (supporters)verenigingen en sportclubs lopen er inmiddels in gewoon tof bij.

Er zijn dus wellicht meer toffe shirts in omloop dan wellicht in eerste instantie gedacht.

Echter verlochenen wij onze afkomst niet en zijn er dus ook nog steeds voor de kleinere zelfstandige en particulieren. Of het nu gaat om een shirts voor een (vrijgezellen)feest of de aankleding van een complete productiehal, tof zullen ze zijn!

Een heel groot voordeel is dat wij uit een kleine selecte club van mensen bestaat die alles realiseren. Daarbij, we alles in eigen beheer doen. Korte lijnen, wel zo tof.

#TOFZIENS!

Zoek
Your cart is empty
Zoek